הגארד המתאזרח, שעשה עונה יפה אשתקד במדי מכבי אשדוד/באר טוביה, חתם במצטרפת החדשה לליגת ווינר סל, הפועל באר שבע/בני שמעון
הפועל באר שבע/בני שמעון הודיעה היום (רביעי) על הרכש הראשון שלה לעונת הבכורה של המועדון בליגת ווינר סל: טראוויס ווריק. הגארד המתאזרח מצטרף בסגל לסטורם וורן, עמית גרשון ואוהד כהן שחתומים לעונה נוספת בסגל של המאמן רמי הדר.
ווריק, אמריקאי-יהודי, נולד בניו ג'רזי למשפחה ספורטיבית: אביו גארי שיחק באוניברסיטת ניו יורק ואחיו ג'סי במכון הטכנולוגי רוצ'סטר. טראוויס עצמו הצטיין גם בגולף לפני שהתמקד בכדורסל ובגיל 18 הוא עשה היכרות ראשונה עם ישראל, כאשר כיכב בטורניר המכביה לנוער והוביל את ארה"ב למדליית הכסף אחרי הפסד דרמטי בגמר לישראל של עוז בלייזר ותמיר שמחוני.
הוא החל את קריירת המכללות שלו בסיינט מייקלס קולג', שם שיחק שלוש שנים בטרם עבר לאוניברסיטת איתקה, בה רשם 16.1 נקודות, 8.0 ריבאונדים ו-1.4 אסיסטים כסיניור. לאחר סיום הקולג', הוא השיג דרכון גרמני בזכות סבתו היהודיה, שברחה מהמבורג לפני מלחמת העולם השנייה.
בארבע השנים הראשונות שלו כמקצוען הוא שיחק בגרמניה. הוא החל את דרכו בגות'ה מליגת המשנה, בה רשם 10.4 נקודות ו-5.6 ריבאונדים בממוצע. משם המשיך לעונה אחת בלודביגסבורג מהליגה הראשונה (לצד בניהם של ג'ורג' קארל וג'ון סטוקטון) וחצי עונה בהמבורג מהליגה השנייה. משם המשיך לשנה וחצי בראסטה וכטה, איתה עלה לבונדסליגה וירד בחזרה בעונת 16/17, בה רשם 3.8 נקודות ו-1.6 ריבאונדים למשחק.
בקיץ 2017 הוא נכלל בנבחרת ארה"ב למכביה, באימונו של דאג גוטליב. הוא היה מהשחקנים הבולטים בקבוצה, קלע 21 נקודות בניצחון על נבחרת הנוער של ישראל בחצי הגמר ו-11 נקודות בניצחון בגמר נגד צרפת, מולה גם קלע 22 בשלב המוקדם.
הגארד בן ה-27 הגיע ארצה אשתקד והיה שחקן חמישייה במכבי אשדוד/באר טוביה, שרשמה את הדירוג הגבוה בתולדות המועדון (מקום רביעי בטבלה) וחזרה לפלייאוף אחרי שש שנות היעדרות. ב-32 משחקים הוא תרם 5.4 נקודות, 3.2 ריבאונדים ו-1.1 אסיסטים ב-20 דקות בממוצע, כשהוא מדייק ב-30% לשלוש וב-81% מהקו.