כמעט עשור וחצי אחרי שהחל בה את קריירת האימון, ישוב גיא גודס לעמדת המאמן הראשי במכבי ראשל"צ, בה חתם על חוזה עד תום עונת 2019/20
מועדון הכדורסל מכבי ראשון לציון הודיע הבוקר (שישי) על מינויו של גיא גודס למאמן הקבוצה עד לתום עונת המשחקים 2019/20. הוא תופס את מקומו של צביקה שרף, שסיים את תפקידו בתחילת השבוע לאחר שהקבוצה ירדה למאזן 5:2.
גודס מכיר את המועדון היטב: הוא סיים את קריירת המשחק המפוארת שלו במדיה בעונת 03/04 ומיד לאחר מכן התמנה לעוזרו של חנוך מינץ. במהלך העונה הוא תפס את מקומו כמאמן ראשי ובעונת 05/06 הוביל את ראשל"צ למקום השלישי בעונה הסדירה ולחצי גמר הפיינל פור, שם הפסידה על חודה של נקודה להפועל ירושלים.
גודס בן ה-47 עבד גם שנתיים בהפועל ירושלים, איתה זכה בשני גביעי ווינר, הגיע לרבע גמר היורוקאפ ולשני פיינל פורים רצופים. בשנים האחרונות הוא עבד בעיקר במכבי ת"א, הקבוצה בה גם שיחק במרבית הקריירה: הוא שימש כעוזר מאמן תחת נבן ספאחיה, עודד קטש, צביקה שרף ודייויד בלאט. בעונת 14/15 מונה למאמן ראשי, תפקיד בו שימש כשנה וחצי במהלכן הגיע לרבע גמר היורוליג וזכה בגביע המדינה. לפני שנה חזר לעבוד תחת ספאחיה והיה שותף לזכייה באליפות נוספת עם הצהובים, אך לאחרונה נפרד מהמועדון ביחד עם המאמן הקרואטי.
כשחקן גודס כיכב במדי הפועל חיפה, מכבי ת"א, מכבי רעננה, הפועל ת"א וכאמור מכבי ראשל"צ והיה השחקן הישראלי הראשון ששיחק באיטליה (קאזרטה ורוזטו) ובספרד (קאחה קנטבריה). כשחקן הוא זכה בשבע אליפויות ושלושה גביעים עם מכבי ת"א ועשה קריירה ארוכה ויפה גם בנבחרת ישראל. כמו כן הוא שימש כמאמן נבחרת העתודה וכעוזר מאמן נבחרת בריטניה.