קפטן עירוני "חי מוטורס" נס ציונה קלע שיא עונתי של 20 נקודות ואפילו הטביע 4 פעמים בניצחון בחולון. לצידו בחמישייה: דיברתולומיאו, בראיינט, סווינג ופולאנד
בפעם השנייה ברציפות, תואר שחקן המחזור בליגת ווינר סל הולך לשחקן של עירוני "חי מוטורס" נס ציונה. טל דן היה מועמד לחמישיית המחזור גם לפני שבוע, אבל דקוואן קוק "עקף" אותו עם שלשת ניצחון. במחזור העשירי הגיע תורו של הקפטן, שבפעם השלישית בחמשת משחקיו האחרונים פלירטט עם טריפל דאבל והוביל את הכתומים לניצחון חוץ מרשים על הפועל "יונט" חולון.
הפורוורד קלע שיא עונתי של 20 נקודות (9-14 מהשדה), הוריד 8 ריבאונדים ומסר 6 אסיסטים בדרך למדד 28. הוא היה אקטיבי מאוד בהתקפה לאורך כל הערב, הוביל את משחק המעבר של האורחים והטביע לא פחות מארבע פעמים במהלך המשחק. דן נח לאורך הערב לשש דקות בלבד, בהן נס ציונה פיגרה ב-8 נקודות לעומת יתרון 18 כאשר שיחק (הפלוס-מינוס הגבוה במגרש).

"הסטטיסטיקה האישית לא משנה לי, מה שחשוב זה הניצחון", אמר דן לאחר המשחק, "רציתי שדקוואן (קוק) יקלע את השלשות, חיפשתי אותו ורציתי להכניס אותו למשחק. סגרנו שבוע קשה עם שלושה ניצחונות בק טו בק טו בק. יש בחולון אווירה חמה ומדהימה, אני תמיד נהנה לשחק פה. עצרנו אותם על 78 נקודות ואנחנו יודעים שהם קולעים סביב 95 בבית, היינו טובים בהגנה ואגרסיביים בהתקפה, תקפנו את הטבעת. היינו צריכים להיכנס קצת לכושר ולהתרגל לשני משחקים בשבוע, עכשיו הבנו איך לעשות את זה. בכל זאת אנחנו מערכת חדשה באירופה אבל עכשיו אנחנו מאוד נהנים לשחק ביחד".
לצידו בחמישייה: ג'ון דיברתולומיאו שרשם 22 נקודות ומדד 30 מהספסל בניצחון של מכבי "FOX" ת"א מול הפועל "בנק יהב" ירושלים; אלייז'ה בראיינט שהוביל את הפועל "מול הים" אילת לניצחון שביעי ברציפות עם 28 נקודות, 9 ריבאונדים ומדד 38 נגד גלבוע/גליל; ג'ורדן סווינג שבלט במטווח השלשות של הפועל באר שבע/בני שמעון מול מכבי אשדוד/באר טוביה עם 22 נקודות (6-8 לשלוש) ומדד 25; ונאנה פולאנד שרשם 17 נקודות ללא החטאה מהשדה, 9 ריבאונדים ומדד 29 ב-23 דקות ועזר לעירוני נהריה לחזור למסלול הניצחונות מול הפועל "SP מצר" ת"א.

נשארו בחוץ: מייקל דיקסון ג'וניור (17 נקודות ו-6 אסיסטים) וג'ף אדריאן (14 נקודות ו-12 ריבאונדים) שהצטיינו בניצחון הבית של בני "רב-בריח" הרצליה על מכבי ראשל"צ; טיילור ברון שכמעט לא נח וסיים 38 דקות עם 21 נקודות, 6 אסיסטים ומדד 28 עבור העולה החדשה; גארי בראון-רמירז עם 19 נקודות, 7 ריבאונדים ו-7 אסיסטים בניצחון הכתומים בחולון; סקוטי ווילבקין שקלע 20 נקודות וארבע שלשות בקלאסיקו; מייק הנרי וטרי אלן שקלעו 22 כ"א עבור הסגולים מעין שרה.