גיא פניני חתם לשנתיים נוספות בהפועל "יונט" חולון: "מודה להנהלה ולאוהדים על האמון והתמיכה". היו"ר איתן לנציאנו: "גאים שהוא בחר בנו להיות ביתו"
שעה קלה לאחר הניצחון על עירוני נהריה אמש (רביעי) שהשאיר אותה במקום הראשון בטבלה, הודיעה הפועל "יונט" חולון על החתמתו של גיא פניני לשנתיים נוספות במועדון.
"אני גאה להמשיך להיות חלק מהמסע הקסום של הפועל 'יונט' חולון", אמר הפורוורד הוותיק, "אני מודה להנהלה ולאוהדים על האמון והתמיכה שנותנים לי, זה לא מובן מאליו. הכי חשוב שנמשיך להצליח, ליהנות ולרגש את הקהל שלנו." יו"ר המועדון איתן לנציאנו: "אנחנו שמחים להמשיך עם גיא גם בשנתיים הבאות וגאים שבחר בנו להיות הבית שלו. היה חיבור מדהים מהרגע הראשון והמשך ההתקשרות הייתה צפויה משני הצדדים".
פניני הגיע לחולון בעונה שעברה והיה שותף לזכייה בגביע המדינה ולהעפלה לגמר הפיינל פור, עם 8.9 נקודות, 36% לשלוש, 2.9 ריבאונדים ו-2.4 אסיסטים ב-26 דקות בממוצע בליגה. הפורוורד, שחזר במהלך העונה שעברה לסגל נבחרת ישראל, עומד העונה על 7.9 נקודות, 2.9 ריבאונדים ו-3.2 אסיסטים למשחק ובלא מעט משחקים הוא התעלה ברגעי ההכרעה עם סלים גדולים.
פניני גדל במכבי רעננה בה פרץ לתודעה בשנת הרוקי שלו עם שלשת ניצחון מחצי מגרש מול מכבי חיפה. לאחר איחוד הקבוצות הוא שיחק ארבע שנים יפות בבני השרון ומשם עבר להפועל ירושלים, איתה זכה בשני גביעים והגיע לגמר הפלייאוף ב-2007 תחת דן שמיר. לפני הגעתו לחולון הוא שיחק שמונה עונות במכבי ת"א, במדיה זכה בשלוש אליפויות ושמונה גביעים והתכבד בהנפת גביע היורוליג כקפטן הקבוצה.