הסנטר הוותיק, ששיחק בעבר במכבי אשדוד, עירוני נס ציונה, מכבי ת"א ואשתקד במכבי ראשל"צ מגיע לתחנתו החמישית בליגת ווינר סל, הפעם בעירוני נהריה
מועדון הכדורסל עירוני נהריה הודיע הבוקר (שלישי) על החתמתו של דיימון סימפסון. הסנטר, שחוזר לקדנציה נוספת בליגת ווינר סל, ינחת בארץ מחר ויצטרף לאימוני הקבוצה. בהודעה מטעם נהריה נמסר: "המועדון רוצה להודות לג'ף אדריאן על תרומתו לקבוצה ומאחלת לו בהצלחה בהמשך דרכו".
סימפסון יצא מהקולג' ב-2009 ושיחק בליגת הפיתוח, בפיליפינים, בטורקיה ובאוסטרליה, לפני שהגיע לישראל כשחתם בעונת 2012/13 במכבי אשדוד/באר טוביה, בה כיכב בליגת ווינר סל עם ממוצעים של 17.6 נקודות ו-8.6 ריבאונדים למשחק. עונה לאחר מכן שיחק בעירוני נס ציונה והעמיד ממוצעים של 16.8 נקודות ו-8.1 ריבאונדים למשחק.
אחרי עונה באסטודיאנטס הספרדית (8.9 נק' ו-4.6 ריב'), הוא חזר לנס ציונה בתחילת 15/16 והיה מהגבוהים הבולטים בליגה עם 15.6 נקודות ו-10.7 כדורים חוזרים בממוצע, אבל במרץ חזר לאסטודיאנטס, בה סיים את העונה. לאחר מכן הופיע סימפסון במדי נימבורק הצ'כית תחת אימונו של ננו גינזבורג הישראלי ותרם 9.9 נקודות ו-6.2 ריבאונדים בליגת האלופות של פיב"א. בשלהי עונת 16/17 הוא חזר ארצה וחיזק את מכבי ת"א ביורוליג, שם רשם 9.2 נקודות, 6.7 ריבאונדים ומדד 15.2 בשישה משחקים.
לאחר שעזב את הצהובים באפריל 2017, הוא שיחק קדנציות קצרות בטרוטאמונדוס דה קראבובו מוונצואלה, באלסקה אייס'ס מהפיליפינים (קדנציה שנייה, 21.0 נקודות ו-17.8 ריבאונדים בשישה משחקים), בבויוקצ'מקג'ה הטורקית ובאבטודור סראטוב הרוסית, אותה עזב לפני תחילת העונה שעברה.
בעונה שעברה הוא היה שותף בכיר להצלחה של מכבי ראשל"צ, שהגיעה לגמרי הפיינל פור והגביע. בעונה הרגילה הוא תרם 9.8 נקודות, 6.7 ריבאונדים ומדד 11.8 ובפלייאוף השתדרג ל-13.0 נקודות, 10.2 ריבאונדים ומדד 18.7, כולל הופעה מדהימה של 28 נקודות ו-20 ריבאונדים בחצי גמר הפיינל פור. לאחרונה הוא רשם 6 הופעות באלסקה אייס'ס מהפיליפינים, עם ממוצעים של 20.3 נקודות, 19.8 ריבאונדים ו-5.3 אסיסטים.