הפורוורד ששיחק בעבר במכבי אשדוד וזכה ביורוליג עם פנרבחצ'ה מצטרף למכבי "Playtika" ת"א: "נרגש לחזור לישראל". המאמן יאניס ספרופולוס: "תוספת חשובה"
מכבי Playtika תל אביב הודיעה הבוקר (ראשון) על הרכש השני שלה לעונה הקרובה: ג'יימס ננאלי. הפורוורד בן ה-30, שמתנשא לגובה 2.01 מ', חתם על חוזה לשנה עם אופציה לעונה נוספת. "אני ממש נרגש להיות בדרך חזרה לישראל, במיוחד לארגון עם מסורת כמו של מכבי תל אביב", הודה האמריקאי בתגובה ראשונה לאתר הרשמי של המועדון, "ולגבי האוהדים, אני כבר מחכה בקוצר רוח לרגע בו אפגוש את כולכם. יאללה מכבי!".
"אנחנו מקבלים בברכה למשפחת מכבי Playtika תל אביב את ג'יימס נאנלי", מסר המאמן יאניס ספרופולוס לאתר הרשמי של המועדון, "ג'יימס הוא שחקן שרציתי להחתים מהרגע הראשון כי יש לו את הניסיון והיכולת לעזור לנו להגשים את מטרותינו. הוא תוספת חשובה מאוד לקבוצה שלנו. בוודאי העובדה שהוא שיחק בישראל בעבר היא גם יתרון".
ננאלי נולד בקליפורניה ושיחק ארבע שנים באוניברסיטת קליפורניה-סנטה ברברה, ממנה יצא ב-2012. הוא החל את הקריירה המקצוענית שלו בקבאלה היוונית, משם המשיך לשתי עונות בבייקרספילד מליגת הפיתוח ובמהלך עונת 13/14 קיבל צ'אנס ראשון ב-NBA במדי אטלנטה (ארבעה משחקים) ופילדלפיה (תשעה). הוא חזר לאירופה בקיץ 2014 ואחרי תקופה קצרה באסטודיאנטס הגיע למכבי אשדוד, בה תרם 17.1 נקודות, 7.8 ריבאונדים ו-3.1 אסיסטים בממוצע.
לאחר עונה יפה באבלינו בה נבחר לשחקן העונה באיטליה, הוא הצטרף לפנרבחצ'ה, עימה זכה ביורוליג ובשתי אליפויות טורקיה. בקיץ 2018 הוא חזר ל-NBA ושיחק במינסוטה וביוסטון, בטרם שב לאירופה ושיחק במילאנו. אחרי קדנציה קצרה בשנחאי, הוא חזר בתחילת 2020 לפנרבחצ'ה, זכה עימה בגביע הטורקי ושיחק איתה עד הפסקת הליגות בשל הקורונה. בעונה החולפת הוא שיחק תשעה משחקים במדי ניו אורלינס, בה קלע 1.7 נקודות למשחק.