מכבי Playtika תל אביב הפועל "שלמה" תל אביב הפועל בנק יהב י-ם בני PenLink הרצליה הפועל קבוצת נתנאל חולון מכבי קבוצת כנען רמת גן עירוני חי מוטורס נס ציונה
הפועל גלבוע גליל הפועל אלטשולר שחם ב"ש/דימונה הפועל Rivulis גליל עליון עירוני לאטי קריית אתא הפועל עפולה אליצור BRIGA נתניה הפועל שובל חיפה

קייוון דבנפורט חתם בהפועל אילת

15/08/2019
00:00
00:00
 
הפורוורד האמריקאי (23, 2.03 מ'), בוגר אוניברסיטת ממפיס, יחל את הקריירה המקצוענית שלו בישראל. אלפסי: "כישרון גדול עם עתיד מבטיח"

הפועל אילת הודיעה הערב (חמישי) על החתמתו של קייוון דבנפורט. הפורוורד האמריקאי בן ה-23, שמתנשא לגובה 2.03 מ', צפוי להגיע לאילת כבר בשבוע הבא לקראת פתיחת אימוני הקבוצה. אריק אלפסי התייחס להחתמה: "מדובר בכישרון גדול עם עתיד מבטיח, שחקן שיעניק לנו אתלטיות ונוכחות בשני צידי המגרש".

דבנפורט נולד בג'ורג'יה ושיחק את שתי עונותיו הראשונות בקולג' בג'ורג'יה היילנדס (ג'וניור קולג'), כאשר בשנייה שבהן הוא הוביל את המכללה למאזן 2:32 ורשם ממוצעים של 16.5 נקודות ו-10.5 ריבאונדים. בשנתיים האחרונות הוא שיחק באוניברסיטת ממפיס תחת שחקן העבר האגדי, פני הארדוואי.

בעונה החולפת הוא רשם שורה סטטיסטית של 13.1 נקודות, 6.9 ריבאונדים, 1.0 אסיסטים, 36% לשלוש ו-60% מהקו ב-26 דקות בממוצע. משחקי השיא שלו היו מול טנסי עם 31 נקודות ו-11 ריבאונדים ומול טנסי טק עם 30 נקודות ו-10 ריבאונדים.

האפליקציה של ליגת WINNER סל

הורידו עכשיו את האפליקציה החדשה שלנו ותוכלו להיות איתנו בכל מקום, לעקוב אחרי המשחקים אונליין ולהיות ראשונים לקבל את כל המידע על ליגת WINNER סל
מנהלת ליגת העל בכדורסל