מכבי פוקס תל אביב הפועל בנק יהב י-ם מכבי ראשון לציון הפועל U-NET חולון הפועל גלבוע/גליל מכבי חיפה עירוני חי מוטורס נס ציונה
הפועל SP מצר תל אביב הפועל אלטשולר שחם ב"ש הפועל יוסי אברהמי אילת עירוני נהריה מכבי אשדוד

ליגת סל מחזור 5

בית מכבי, ראשון לציון, יום שבת ,  02/11/2019, 18:10
שופטים: ארז גוריון, ניר מאירסון, רותם קוזה    משקיף: יאיר מיכאלי
ראשון לציון
מכבי ראשון לציון
66:67
מכבי אשדוד
מכבי אשדוד
00:00
00:00
 
במוצ"ש: סגנית האלופה רוצה להמשיך ברצף
01/11/2019
מכבי ראשל"צ תחפש ניצחון ליגה רביעי ברציפות בבית נגד מכבי אשדוד והאקס הטרי, אלכס צ'וברביץ', שיערוך הופעת בכורה (18:10, SPORT5). הנטון שוב ייעדר

המחזור החמישי של ליגת ווינר סל ייצא לדרך במוצאי שבת בבית מכבי, שם מכבי ראשל"צ תארח את מכבי אשדוד (18:10, שידור ישיר בערוץ SPORT5, שופטים: ארז גוריון, ניר מאירסון, רותם קוזה). אלכס צ'וברביץ' שוחרר מסגנית האלופה ויערוך נגדה את הבכורה המחודשת שלו במכבי אשדוד. לה-דונטיי הנטון, שנמצא בארה"ב מסיבות משפחתיות, ישוב ארצה בהמשך השבוע.

בשבוע שעבר טיפסה מכבי ראשל"צ למקום השלישי בליגת ווינר סל עם ניצחונה השלישי ברציפות והמשכנע ביותר, 59:84 ביתי על הפועל "יונט" חולון, אותה עצרה על 8 נקודות ברבע השלישי ו-10 ברבע הרביעי. ג'ונתן וויליאמס הוביל חמישה כתומים בספרות כפולות עם 17 נקודות ו-11 ריבאונדים. ביום שלישי ירדה הקבוצה למאזן 4:1 ביורוקאפ לאחר הפסד 103:89 בגרמניה לאולם. ג'ורדן סווינג קלע 20, אלכס המילטון 18 ופרדריק בורדיון 17.

מכבי אשדוד, עדיין עם שני זרים בלבד, נכנעה בתום מותחן ענק להפועל גלבוע/גליל, 91:89 לאחר הארכה. צוף בן משה, שקלע שיא קריירה של 15 נקודות, קבע שוויון עם השלשה החמישית שלו בתום הרבע הרביעי ואלייז'ה ג'ונסון (22 נקודות) קלע שני סלים גדולים בדקה האחרונה של ההארכה, אבל ג'ארמר גאלי אמר את המילה האחרונה עם הבאזר.

מכבי ראשל"צ ניצחה בכל שלושת המפגשים בין הקבוצות אשתקד בפער דו-ספרתי ובהפרש מצטבר של 50 נקודות. "הדולפינים" ניצחו רק באחד משמונת ביקוריהם האחרונים בבית מכבי: 74:76 במחזור האחרון של עונת 17/18.

על הנייר, לכתומים יש יתרון, בעיקר בכל הקשור לעומק מול האורחים החסרים. הגעתו של פרדריק בורדיון הוסיפה קשיחות הגנתית לחבורה של גיא גודס, שעצרה את שתי יריבותיה האחרונות בליגה על 18 נקודות במחצית השנייה. "הדולפינים" הוכיחו שגם עם שני זרים הם יכולים לתת פייט ואפילו לנצח את רוב קבוצות הליגה ויהיה מעניין לראות אותם עם צ'וברביץ', שיתרום נוכחות וניסיון מתחת לסלים.

"מצפה לנו משחק קשה וחשוב בבית מול קבוצה שמשחקת עם המון אנרגיה והתלהבות, הולכת לכל ריבאונד התקפה וזורקת הרבה שלשות", הזהיר אדם אריאל לקראת המפגש עם קבוצתו הקודמת, "בשביל לצאת עם הניצחון נצטרך להיות מרוכזים וליישם את התכנית משחק שלנו בהגנה".

האפליקציה של ליגת WINNER סל

הורידו עכשיו את האפליקציה החדשה שלנו ותוכלו להיות איתנו בכל מקום, לעקוב אחרי המשחקים אונליין ולהיות ראשונים לקבל את כל המידע על ליגת WINNER סל
מנהלת ליגת העל בכדורסל