סגנית האלופה תיקרא מהיום מכבי "צרפתי צבי" ראשון לציון. יו"ר המועדון, מר יצחק פרי: "מאמין שהחיבור בין שני גופים שמבטם תמיד לצמרת יניב תוצאות מוצלחות"
מועדון הכדורסל מכבי ראשון לציון שמח על חתימת הסכם חסות ראשי עם חברת הבנייה הוותיקה "צרפתי צבי ובניו" לעונת המשחקים 2020-2021. מהיום אמרו: "מכבי צרפתי צבי ראשון לציון".
חברת צרפתי צבי ובניו הינה חברת בנייה משפחתית ומובילה בעלת ותק, רקורד מוצלח ומוניטין מוכח, הפועלת מזה כ-50 שנה. החברה הוקמה ויוסדה על ידי צבי צרפתי, המשמש כיום כיו"ר דירקטוריון וכנשיא החברה.
הכוח המחבר בין צרפתי צבי, לבין בניו ובנותיו המנהלים את החברה מבפנים, הוא אותו הכוח העומד מאחורי כל פרויקט מוצלח של החברה, חיבור שמוכיח את עצמו שוב ושוב: בנייה ותכנון של אלפי יחידות דיור בעשרות פרויקטים באזור השפלה והמרכז – באר יעקב, נס ציונה, רחובות, מודיעין, ראשל"צ, בת-ים, חולון, ת"א, נתניה ופרדס חנה. החל ממגרשים לבנייה עצמית, דרך שכונות קוטג'ים צמודי קרקע, בנייני קומות, מגדלים ועד אלפי מ"ר של שטחי מסחר ומשרדים.
עם היסטוריה מרשימה של פרויקטים רבים ומוצלחים ברחבי הארץ וגישה מנצחת של יושרה, משפחתיות, תכנון, עשייה וצוות עובדים מקצועי וותיק, החיבור של המועדון לחברת צרפתי צבי ובניו הינו חיבור מנצח!
יו"ר המועדון, מר יצחק פרי: "אני שמח על החלטת חברת צרפתי צבי ובניו להיות הספונסרים הראשיים של מועדון הכדורסל מכבי ראשון לציון. אני מאמין שהחיבור בין שני גופים שמבטם הינו תמיד לצמרת, יניב תוצאות מוצלחות".