גארד הנבחרת הרפובליקה הדומיניקנית חוזר לשתף פעולה עם מאמן הקבוצה דניאל סאואנה: "הוא מביא הרבה אנרגיה למגרש". ג'ורדן כהן שוחרר מהקבוצה
מכבי חיפה הודיעה הבוקר (שלישי) על החתמתו של ריגוברטו מנדוזה עד לתום העונה. הגארד הדומיניקני בן ה-28, שמתנשא לגובה 1.91 מ' ומכונה "אל ויקינגו", בעל היסטריה עשירה בהצלחות באמריקה הלטינית, עם שלוש אליפויות וחמש הופעות במשחקי גמר בלמעלה משש שנים.
"אנחנו שמחים להביא את ריגוברטו למכבי חיפה", אמר בעלי הקבוצה, ג'ף רוזן, "הוא שחקן ברמה גבוהה שישפר את הקבוצה שלנו מיידית". המאמן דניאל סאואנה, שמשמש כעוזר מאמן בנבחרת הרפובליקה הדומיניקנית בה משחק מנדוזה: "ריגו הוא שחקן שמביא הרבה יכולות והרבה אנרגיה למגרש, אני שמח לחזור ולשתף איתו פעולה".
מנדוזה החל את הקריירה בריאלס דה וגה המקומית, משם עבר ללוס בוויטרס ובעונת 14/15 יצא לשחק באיראורגי סאסקי הספרדית מהליגה השלישית. לאחר מכן עבר בליגה הפורטו ריקנית במדי סנטרוס דה אגואדה, קפץ לעונה באסטודיאנטס הארגנטינאית ובשנתיים האחרונות שיחק בקפיטנס דה לה סיודאד המקסיקנית, אותה הוביל בעונת 18/19 לגמר הפלייאוף ונבחר לשחקן העונה בליגה. באותה עונה זכה באליפות פורטו ריקו עם אגואדה ונבחר ל-MVP של סדרת הגמר.
העונה הוא רשם 17 הופעות בדוראדוס המקסיקנית, בה תרם 12.4 נקודות, 4.5 ריבאונדים ו-3.1 אסיסטים בממוצע. בנוסף, הוא חבר קבוע בנבחרת הרפובליקה הדומיניקנית ובגביע העולם האחרון הוא רשם 8.0 נקודות, 3.2 ריבאונדים ו-2.0 אסיסטים למשחק. במוקדמות אליפות האמריקות הוא עומד עד כה על 6.5 נקודות ו-3.5 ריבאונדים בשני משחקים.
בנוסף הירוקים שחררו את הגארד הישראלי-אמריקאי, ג'ורדן כהן, בשל חוק המתאזרחים החדש. "אנחנו מאחלים לג'ורדן הרבה הצלחה בהמשך העונה ומקווים שההגבלות יוסרו ויאפשרו לשחקנים כמו ג'ורדן לשחק בליגת העל הישראלית ללא קנסות", אמר ג'ף רוזן.