הכחולים מימשו את האופציה על תגלית העונה בליגת ווינר סל: "עובד קשה כדי להמשיך להשתפר". המנהל המקצועי זופר אבדיה: "מסמל מה שאנחנו רוצים לראות"
בני הרצליה ממשיכה לעבוד במרץ לקראת עונת 2021-2022 בליגת ווינר סל, ולאחר מינויו של אורן אהרוני למאמן הקבוצה, היא הודיעה הבוקר (חמישי) על מימוש האופציה בחוזהו של יאיר קרביץ לעונה נוספת. "אני מאוד שמח להמשיך בבני הרצליה, המועדון שנתן לי את הבמה להיות שחקן משמעותי בליגת העל, נרגש מהתפתחויות במועדון בימים האחרונים ולא יכול לצפות כבר להתחלת האימונים", אמר הגארד, "אני עובד קשה כדי להמשיך להשתפר ולהתקדם ואעשה הכל כדי לתרום להצלחת הקבוצה העונה".
המנהל המקצועי, זופר אבדיה: "זה לא מפתיע שההחלטה הראשונה שהחלטנו לקחת היא לממש את האופציה בחוזהו של יאיר קרביץ. הוא מסמל את מה שאנחנו רוצים לראות השנה בבני הרצליה, שחקן צעיר, רעב ולוחם שמשאיר הכל על המגרש, ומעל הכל מחוייב לקבוצה והצלחתה. אנחנו מאמינים שהוא ימשיך את ההתקדמות שלו בקבוצה העונה בדרך להפיכתו לישראלי מוביל בליגה".
קרביץ גדל במחלקת הנוער של אליצור נתניה ובין היתר הוביל את תיכון שרת נתניה לגמר ליגת בתי הספר. בעונתו האחרונה בנוער הוא שיחק במקביל גם בקבוצה הבוגרת של נתניה ומשם עבר להפועל כפר סבא מהליגה הלאומית. את טבילת האש שלו בליגה הבכירה עשה לפני שלוש עונות במדי הפועל באר שבע.
הגארד המוכשר עבר בכל נבחרות הגילים של ישראל וזכה עם נבחרת העתודה פעמיים ברציפות באליפות אירופה, כאשר ב-2019 הוא שימש כקפטן משותף לצד יותם חנוכי ורשם 8.6 נקודות, 4.6 ריבאונדים ו-3.0 אסיסטים למשחק. בנוסף, הוא שיחק גם בנבחרת הקדטים ובנבחרת הנוער.
לפני שנתיים הוא חזר לשחק בליגה הלאומית במדי מכבי רעננה וב-22 משחקים עד עצירת הליגה רשם 11.7 נקודות, 6.6 ריבאונדים, 4.9 אסיסטים ו-1.7 חטיפות ב-32 דקות בממוצע. בעונה החולפת הוא נבחר לתגלית העונה במדי בני הרצליה, כאשר תרם 5.9 נקודות, 2.5 ריבאונדים ו-3.1 אסיסטים ב-21 דקות למשחק.