ה-MVP של ליגת ווינר סל, שסבל מפציעה קשה בפלייאוף אשתקד, חתם על חוזה חדש בהפועל "יוסי אברהמי" אילת, בה יחזור לשחק בהמשך העונה כאשר יחלים
הפועל "יוסי אברהמי" אילת הודיעה היום (רביעי) על החזרתו לסגל של קייסי פרייתר, בחוזה עד תום עונת 2022-2023. שחקן העונה בליגת ווינר סל נפצע כזכור במשחק מס' 2 של חצי גמר הפלייאוף אשתקד בברכו, נאלץ לעבור ניתוח וייעדר לפחות עוד מספר חודשים. כעת הוא עובר תהליך שיקום בארה"ב ובהמשך יגיע ארצה ויצטרף לסגל של אריאל בית הלחמי, בה ישחק גם בעונה הבאה.
הסווינגמן בן ה-30 נולד בטנסי ושיחק ארבע עונות באוניברסיטת פלורידה, ממנה יצא בשנת 2014. הוא החל את דרכו בבייקרספילד מליגת הפיתוח ומשם המשיך לשנתיים מצוינות בפרת', עימה זכה בשתי אליפויות אוסטרליה ואף נבחר לחמישיית העונה בליגה. אחרי תקופה קצרה באולם הגרמנית ומבחנים בקליבלנד, הוא שב לאוסטרליה וזכה באליפות נוספת עם מלבורן יונייטד.
את עונת 2017-2018 סיים בפרומית'אס היוונית ולאחר מכן היה אמור לערוך בכורה ביורוליג במדי חימקי מוסקבה, אך סבל משתי פציעות קשות ונעדר תקופה ארוכה מהמגרשים. הוא עשה את הקאמבק במלבורן, אבל חזר לעצמו באמת רק בעונה שעברה בהפועל אילת, במדיה היה מהסקוררים הטובים והיציבים בליגת ווינר סל.
הוא דורג שני בטבלת מלך הסלים (22.5) והמדד (23.8) והוביל את הליגה בזריקות עונשין עם 7.4 למשחק – הנתון הכי גבוה מאז גלן רייס ג'וניור לפני שלוש שנים. הוא לא ירד מ-13 נקודות באף אחד מ-32 משחקי הליגה העונה וב-23 מתוכם קלע לפחות 20, כולל שיא נהדר של 41 בניצחון הבית על הפועל ת"א.
מלבד הבחירה לשחקן העונה, הוא נבחר לשחקן המצטיין של חודש דצמבר, פעמיים לשחקן המחזור ושבע פעמים נוספות לחמישיית המחזור. הוא שמר על יציבות מדהימה לאורך העונה כולה, לא ירד מ-13 נקודות באף משחק ליגה ורשם ממוצעים כמעט זהים בעונה הרגילה (22.5 נקודות, 6.0 ריבאונדים, 1.5 חטיפות ומדד 23.8) ובפלייאוף (22.8 נקודות, 5.8 ריבאונדים ומדד 24.8).
פרייתר רשם אשתקד לא מעט ציוני דרך נפלאים: הוא העמיד את ממוצע הנקודות (22.5) הכי גבוה לשחקן הקבוצה מאז ג'ו דאוסון בעונת 93/94, השווה את שיא המועדון של ג'יי.ג'יי יובנקס מאוקטובר 1995 עם 41 נקודות במשחק בודד בעונה הרגילה וסיים את הליגה הסדירה עם שיא מועדון חדש של 631 נקודות במצטבר. בנוסף, הוא ניפץ את שיא המועדון במדד: 48 נגד הפועל ת"א.