גיא פניני ינסה להגן על התואר במהלך אירוע האולסטאר בחג פורים (18.3) מול אדם אריאל, כריס באב, מייקל בריסקר, רועי הובר, סקוטי ווילבקין, נמרוד לוי ועמית שמחון
נקבעה רשימת המשתתפים בתחרות השלשות של אולסטאר ליגת ווינר סל, שייערך בשבוע הבא, יום שישי ה-18 במרץ בשעה 13:30 בהיכל מנורה מבטחים. בתחרות ייקחו השנה חלק שניים מהזוכים בעבר: האלוף המגן גיא פניני שניצח בתחרות באולסטאר האחרון שנערך בשנת 2019 ועמית שמחון, שזכה בתחרות באולסטאר השני שנערך לפני עשור בדיוק.
אדם אריאל (הפועל "בנק יהב" ירושלים)
הוביל את ליגת ווינר סל אשתקד עם 47% לשלוש, 84 מתוך 111 הנקודות שקלע העונה היו מעבר לקשת.
כריס באב (בני "Ofek Dist" הרצליה)
מדורג ראשון בליגה בקליעות ובזריקות מעבר לקשת, קבר כבר 48 שלשות העונה – 6 מהן בתחילת השבוע בפיס ארנה.
מייקל בריסקר (הפועל גלבוע/גליל)
שני העונה בליגה באחוזים לשלוש עם 47.5% מרשים, קלע כבר 38 שלשות העונה – שני בליגה רק לבאב.
רועי הובר (הפועל "יוסי אברהמי" אילת)
עלה מ-26% לשלוש אשתקד ל-43% העונה, שמדרגים אותו במקום החמישי בליגה. כבר קלע העונה יותר שלשות (24) מאשר בכל העונה שעברה.
סקוטי ווילבקין (מכבי "Playtika" ת"א)
קולע 2.3 שלשות בממוצע למשחק, מאז הגעתו לארץ צלף יותר שלשות מכל שחקן אחר בארבע העונות האחרונות (239 במצטבר).
נמרוד לוי (הפועל "נופר אנרגיה" גליל עליון)
מלך הסלים הישראלי והשחקן הכי גבוה בתחרות השנה (2.08 מ'), קלע בסיבוב הראשון שיא קריירה של 6 מ-7 מעבר לקשת בניצחון בית על בני הרצליה.
גיא פניני (הפועל "יונט" חולון)
השחקן הכי מבוגר בליגה והאלוף המגן מהתחרות של 2019, מדורג במקום השני בתולדות ליגת ווינר סל אחרי דורון ג'מצ'י עם 685 צליפות מדאון טאון בקריירה.
עמית שמחון (הפועל "בי-קיור לייזר" חיפה)
אלוף השלשות של 2012, קולע זו העונה השלישית ברציפות מעל 40% לשלוש ובעוד ארבע שלשות יהפוך לשחקן השביעי בהיסטוריה עם 500 שלשות בקריירה.
זוהי השנה העשירית לקיומו של האולסטאר במתכונתו הנוכחית ועד היום נערך משחק הכוכבים בגן נר, חיפה, אשקלון, באר שבע, חולון ואילת. בשנתיים האחרונות בהן נערך המשחק, נקבע שיא כל הזמנים עם 11,000 צופים במשחק, כאשר כל הכרטיסים נמכרו מראש. ב-2020 כבר נבחרו השחקנים לאירוע, אבל בשל מגפת הקורונה הוא בוטל וכך גם בשנה שעברה, אשר ברובה לא הורשתה כניסת קהל לאולמות.
אולסטאר 2022 יכלול הופעות של האמנים הכי חמים בישראל: מרגי וסטטיק ובן אל שיארחו את אנה זק. בנוסף, יהיו הפתעות והפעלות לכל המשפחה מתחילת האירוע ועד סיומו. מנחי האירוע יהיו עומר חזן ושירה לוי.