הגארד של הפועל גלבוע/גליל שבר שיא קריירה, כאשר קלע 18 מ-29 נקודותיו ברבע הרביעי וההארכה בדרך למהפך ענק. לצידו בחמישייה: רגלנד, ורגאס, גוט ואיטו
קאמבק כמו שביצעה אמש (שני) הפועל גלבוע/גליל באילת לא רואים בכל יום ואפילו לא בכל עונה. עם פחות משש דקות לשחק, עוד הראה הלוח יתרון 55:75 להפועל "יוסי אברהמי" אילת - אלא שאז מייקל בריסקר נכנס לעניינים. הגארד בן ה-24 קלע 12 נקודות עד סיום הרבע הרביעי, הצליח לכפות הארכה כנגד כל הסיכויים ובחמש הדקות הנוספות קבר עוד שתי שלשות גדולות שהעניקו לסגנית האלופה את רצף הניצחונות הראשון שלה העונה ולו את תואר מצטיין המחזור ה-20 בליגת ווינר סל.
בריסקר סיים עם שיאי קריירה של 29 נקודות (הכי הרבה לשחקן ישראלי העונה) ומדד 34, כשהוא קולע 5 מ-11 מעבר לקשת, 3 מ-3 לשתיים ו-8 מ-9 מהקו. בנוסף הוא הוריד 3 ריבאונדים, מסר 4 אסיסטים מול איבוד בודד, חטף 3 כדורים וסחט 7 עבירות. בדקות ההכרעה, האדומים מגן נר ידעו לשים לו את הכדור ביד והוא ייצר מזה נקודות פעם אחר פעם. ארבעה ימים לפני משחק האולסטאר, הבן של מארק האגדי הופך לאחד הפייבוריטים לזכייה בתחרות השלשות.

"אני רוצה להגיד תודה לאוהדים המדהימים שלנו שעשו את כל הדרך הארוכה לאילת כדי לתמוך בנו, הם באמת משהו מיוחד", אמר בריסקר, "תודה גדולה גם לחבר'ה שלי שמצאו אותי חופשי ולכל המערכת שנותנת בי אמון. זה היה ניצחון גדול בשבילנו ואנחנו עם הפנים קדימה למטרות שנותרו לנו להשיג העונה".
לצידו בחמישייה: ג'ו רגלנד שהיה נהדר בניצחון החוץ של הפועל "יונט" חולון על מכבי "אפי קפיטל" ראשל"צ עם 18 נקודות, 7 ריבאונדים ו-8 אסיסטים; גרגורי ורגאס שהוביל את הפועל "בי-קיור לייזר" חיפה לניצחון בית שביעי ברציפות עם 20 נקודות (80% מהשדה) ו-5 אסיסטים נגד הפועל "בנק יהב" ירושלים; גולן גוט שרשם שיאי עונה של 26 נקודות, 12 ריבאונדים ומדד 34 בניצחון המרשים של עירוני "חי מוטורס" נס ציונה על הפועל "נופר אנרגיה" גליל עליון; וג'וניור איטו שהוביל את הפועל "אלטשולר שחם" באר שבע לניצחונה הגדול ביותר העונה עם 24 נקודות באחוזים נפלאים ומדד 29 מול מכבי "Playtika" ת"א.

נותרו בחוץ: צ'ינאנו אונואקו (23 נקודות ו-11 ריבאונדים) וכריס באב (6-10 לשלוש, כולל 4-4 ברבע הרביעי) שהחזירו את בני "Ofek Dist" הרצליה למסלול הניצחונות מול הפועל "SP מצר" ת"א; פרנק בארטלי (24 נקודות ו-5 אסיסטים) ודיאנטה גארט (21 נקודות ו-7 אסיסטים) שכיכבו בחגיגה ההתקפית של הכתומים מלב המושבה; קודי דמפס שקלע 19 נקודות וחמש שלשות נגד האלופה בקונכיה; ורוני הארל (20 נקודות ו-8 ריבאונדים) וטיוס באטל (10 מ-16 נקודותיו בהארכה) שסייעו לבריסקר באולם בגין.