מכבי Playtika תל אביב הפועל "שלמה" תל אביב הפועל בנק יהב י-ם בני PenLink הרצליה הפועל קבוצת נתנאל חולון מכבי קבוצת כנען רמת גן עירוני חי מוטורס נס ציונה
הפועל גלבוע גליל הפועל אלטשולר שחם ב"ש/דימונה הפועל Rivulis גליל עליון עירוני לאטי קריית אתא הפועל עפולה אליצור BRIGA נתניה הפועל שובל חיפה

"זו הדרך שלנו להגיד תודה לקהילה באילת"

02/05/2022
"זו הדרך שלנו להגיד תודה לקהילה באילת"
הפועל "יוסי אברהמי" אילת ערכה אימון למחלקת הנוער במסגרת "הטוטו למען הספורט בישראל". בית הלחמי: "שמחים להיות חלק מאירועים כאלו" (צילום: רז גליל)

27 שעות לפני מה שעלול להיות משחק הבית האחרון שלה העונה, ערכה היום (ראשון) אחר הצהריים הפועל "יוסי אברהמי" אילת אימון פתוח ל-60 מילדי מחלקת הנוער של האגודה, במסגרת מיזם "הטוטו למען הספורט בישראל" של "הטוטו-ווינר" ומנהלת ליגת ווינר סל.

הפעילות נפתחה בהרצאה של מאמן הקבוצה, אריאל בית הלחמי, שהסביר לצעירים מה הציפיות של צוות האימון משחקן לאורך עונה, בשיגרת אימונים ומשחקים. לאחר מכן התחלקו שחקני הקבוצה הבוגרת לתחנות, בהן עבדו בצורה פרטנית עם הילדים על תרגילי הגנה, טכניקת קליעה, שיפור כושר גופני, שליטה בכדור ועוד. בסיום האירוע הצטלמו שחקני הקבוצה הבוגרת עם הילדים והזמינו אותם לתמוך בהם במשחק החשוב מול עירוני "חי מוטורס" נס ציונה.

"אנחנו שמחים להיות חלק מהאירועים האלו", סיכם בית הלחמי, "זו הדרך שלנו להגיד תודה לקהילה באילת שקיבלה אותנו כל כך יפה ועל הדרך לתרום גם לשחקנים הצעירים של מחלקת הנוער של הפועל אילת בתכנים מקצועיים".


צילומים: רז גליל

האפליקציה של ליגת WINNER סל

הורידו עכשיו את האפליקציה החדשה שלנו ותוכלו להיות איתנו בכל מקום, לעקוב אחרי המשחקים אונליין ולהיות ראשונים לקבל את כל המידע על ליגת WINNER סל
מנהלת ליגת העל בכדורסל