מכבי Playtika תל אביב הפועל "שלמה" תל אביב הפועל בנק יהב י-ם בני PenLink הרצליה הפועל קבוצת נתנאל חולון מכבי קבוצת כנען רמת גן עירוני חי מוטורס נס ציונה
הפועל גלבוע גליל הפועל אלטשולר שחם ב"ש/דימונה הפועל Rivulis גליל עליון עירוני לאטי קריית אתא הפועל עפולה אליצור BRIGA נתניה הפועל שובל חיפה

נועם אביבי מצטרף לעולה החדשה מהעמק

25/07/2023
00:00
00:00
 
הפועל עפולה סיכמה עם הפורוורד, שזומן לאחרונה לסגל הנבחרת ומגיע משנה וחצי בהפועל אילת: "מאמין שנצליח לבסס את מעמד הקבוצה בכדורסל הישראלי"

הפועל עפולה הודיעה הבוקר (שלישי) שנועם אביבי סיכם בקבוצה לעונה הקרובה. הפורוורד בן ה-24, שמתנשא לגובה 2.05 מ', מצטרף לקבוצתו החמישית בליגת ווינר סל. "אני מאמין בשחקנים שיש ובצוות המקצועי", אמר אביבי, "יחד עם הקבוצה והקהל העפולאי אני מאמין שנעמוד ביעדי הקבוצה ונצליח לבסס את מעמדה של הפועל עפולה בכדורסל הישראלי".
 
אביבי שיחק באקדמיה של איגוד הכדורסל והחל את קריירת הבוגרים שלו בבני הרצליה. בעונת 2018-2019 הוא הושאל להפועל כפר סבא מהליגה הלאומית ולאחר עונה חזר לבני הרצליה, איתה סיים במקום הראשון בליגה הלאומית. לאחר פגרת הקורונה הוא הצטרף למכבי ראשל"צ והיה שותף לעלייתה לגמר הפלייאוף 2020. בעונת 2020-2021 הוא היה מועמד מוביל לתואר השחקן המשתפר של העונה עם 6.2 נקודות, 3.2 ריבאונדים ומדד 5.6 ב-16 דקות, כשהוא מדייק ב-65% לשתיים, 34% לשלוש ו-86% מהקו.
 
את העונה הבאה הוא החל בהפועל גלבוע/גליל, במדיה רשם 9.2 נקודות ו-3.2 ריבאונדים ביורופקאפ. באמצע העונה הוא עבר להפועל אילת, בה שיחק בשנה וחצי האחרונות, כאשר בעונה החולפת הוא תרם 5.5 נקודות, 4.7 ריבאונדים ומדד 6.0 ב-17 דקות. בנוסף, הוא ייצג את נבחרות ישראל בשלושה קייצים רצופים וזכה פעמיים ברציפות באליפות אירופה לעתודה תחת הדרכתו של אריאל בית הלחמי. בקיץ 2019 הוא היה שחקן משמעותי בנבחרת עד גיל 20 וקלע 8.4 נקודות למשחק עם 61% לשתיים ו-38% לשלוש. לאחרונה הוא זומן לראשונה לסגל הנבחרת הבוגרת.
 

 

האפליקציה של ליגת WINNER סל

הורידו עכשיו את האפליקציה החדשה שלנו ותוכלו להיות איתנו בכל מקום, לעקוב אחרי המשחקים אונליין ולהיות ראשונים לקבל את כל המידע על ליגת WINNER סל
מנהלת ליגת העל בכדורסל