עירוני "לאטי" קריית אתא ערכה מסיבת עיתונאים לקראת פתיחת העונה. המאמן שרון אברהמי: "הצעירים שלנו יקבלו את הבמה השנה" (צילום: ניצן שלם)
זה מתקרב. עירוני "לאטי" קריית אתא ערכה היום (חמישי) מסיבת עיתונאים לקראת פתיחת העונה, בהשתתפותם של יו"ר המועדון, נפתלי בנטוב, מאמן הקבוצה, שרון אברהמי והקפטן החדש של המועדון, אמין סטיבנס, שיפתח בקרוב את עונתו השלישית במועדון.
ראשית, אברהמי פתח בדברים: "המטרות שלנו הם להיות הקבוצה הכי טובה שאנחנו יכולים, להביא גאווה לעיר ולהישאר בליגה. השנה בנינו קבוצה צעירה במיוחד, ניתן לחבר'ה הצעירים את הבמה ואנחנו מקווים ומאמינים שהם יחזירו לנו בחזרה. יש לנו אמונה גדולה בשחקן הישראלי ובצעירים".
"הקבוצה השתנתה משנה שעברה", הוסיף המאמן, "הליגה קשה ונצטרך להיות טובים מאוד בשביל להגיע למטרות שלנו. בן שרף כאן כי אנחנו מאמינים בו, אבל חובת ההוכחה עליו והוא יצטרך להיות טוב בדקות שהוא משחק ברמה המנטלית. יש פתיחה קשה נגד מכבי תל אביב בחוץ והפועל תל אביב בבית, אנחנו חייבים להיות מגובשים וחזקים מנטלית כי יהיו גם זמנים לא קלים. יש לנו כמות מאוד יפה של אוהדים וזה דבר שלא היה בשנים עברו בקרית אתא, המטרה שלנו היא להגדיל את הקהל, זאת קבוצה שמאוד קל להתחבר אליה ואנחנו מאמינים שנעשה את זה".
בנטוב התייחס לתרומה של הקבוצה לעיר: "מחלקת הנוער מביאה לעיר קריית אתא תרבות ועיסוק לילדים, הקבוצה הבוגרת היא הדגל שלנו. אנחנו מביאים לקריית אתא את הקבוצות הטובות בארץ ויש לנו הרבה חשק וגאווה להמשיך ולהגיע עם קריית אתא למרומים, אני מאמין שבעוד ארבע שנים נמשיך לתקוע יתד בליגת העל".
קפטן הקבוצה סיכם: "המטרה שלי היא להיות השחקן הכי טוב שאפשר בשביל הקבוצה שלי. אני אתן את הטוב ביותר מהיכולות ומהניסיון שלי למען הקבוצה. יש לי היכרות ארוכה עם שרון וזה גם מאוד עוזר לי והכי חשוב מבחינתי זה לדאוג שכקבוצה נישאר ביחד לאורך כל העונה".