מכבי Playtika תל אביב הפועל "שלמה" תל אביב הפועל בנק יהב י-ם בני PenLink הרצליה הפועל קבוצת נתנאל חולון מכבי קבוצת כנען רמת גן עירוני חי מוטורס נס ציונה
הפועל גלבוע גליל הפועל אלטשולר שחם ב"ש/דימונה הפועל Rivulis גליל עליון עירוני לאטי קריית אתא הפועל עפולה אליצור BRIGA נתניה הפועל שובל חיפה

זר רביעי לגלבוע/גליל: קני הייז

03/08/2012
גלבוע/גליל צירפה את קני הייז, רכז ששיחק בעונה האחרונה בליגת הפיתוח.

גלבוע/גליל ממשיכה במסע הרכש שלה לקראת פתיחת עונת 2012/13, והיום היא החתימה את הרכז קני הייז  (25, 1.85) שמגיע לישראל  אחרי שתי עונות בליגת הפיתוח.

היז הגיע במהלך הפגרה לליגת הקיץ בלאס וגאס, שם שיחק עם הקבוצה ששלחה ליגת הפיתוח. אנשי גלבוע/גליל צפו בו והתרשמו מאוד מיכולתו. את העונה שעברה במדי מיין הוא סיים עם ממוצעים נאים של 17.1 נקודות, 5.2 אסיסטים וגם 4.1 ריבאונדים למשחק, כל זאת ב-33.1 דקות. הייז דייק בעונה האחרונה ב-40.2% מחוץ לקשת וקלע מהקו ב-89.1%.

הייז סיים את מכללת מיאמי אוהיו ב-2010. בעונתו האחרונה במכללה רשם 14.9 נק', 2.9 ריב', 3.1 אס', דייק ב-79.7% מהקו וקלע 35.6% משלוש.

גלבוע/גליל השלימה החתמת ארבעה זרים עד כה כאשר הייז מצטרף לקורטני פלס שנשאר מהעונה שעברה, ראקים סנדרס ומיטשל וואט.

האפליקציה של ליגת WINNER סל

הורידו עכשיו את האפליקציה החדשה שלנו ותוכלו להיות איתנו בכל מקום, לעקוב אחרי המשחקים אונליין ולהיות ראשונים לקבל את כל המידע על ליגת WINNER סל
מנהלת ליגת העל בכדורסל