מצעד פתיחת העונה הגיע גם לעיר היין, שקיימה מסע"ת מיוחדת. עמית בן דוד: "נהיה קבוצה לוחמת ומחויבת לכל אורך הדרך. (צילום: לירון מולדובן)
במכבי דלתות פנדור ראשל"צ פותחים עונה חדשה עם מלא תקוות חדשות. לראשל"צ עדיין חסר שחקן זר, לאחר שהסנטר דינמה אודיאקוסה, שכיכב אשתקד בליגה הלאומית והוחתם, כבר שוחרר. בינתיים ניתן למצוא בסגל של רוני בוסאני את דווין מיטשל המנוסה ואת בראיין הופקינס וטזמין מיטשל, כאשר גם לאחרון יש ניסיון בליגה הישראלית. הסגל הישראלי של בוסאני כולל בשלב זה את דרור חג'ג', עמית בן דוד, אור סולומון, שון דאוסן, איגור נסטרנקו ודניאל איידן.
המאמן רוני בוסאני: "האירוע הזה מרגש בכל שנה וכך גם האימון הראשון, בניית הסגל, משחקי האימון וגם המשחק הרשמי הראשון. תחושת ההתרגשות שתמיד קיימת בהתחלה, קיימת גם אצלנו היום. חסר לנו זר בתפקיד הסנטר וזה מאוד משמעותי. אני מקווה שבתקופה הקרובה עד פתיחת הליגה אנחנו נאייש את העמדה הזו, בכל מקרה יש לנו סגל שמבחינתי הוא הטוב ביותר. אני הולך עם השחקנים האלה לכל משחק ובשבילי הם הכי טובים שיש. הבאנו לכאן שני זרים מוכחים ששיחקו בליגת העל והם מכירים היטב את הליגה".

שון דאוסן מקשיב (צילום: לירון מולדובן)
הקפטן עמית בן דוד: "כיף לפתוח את העונה. אנחנו מרגישים בבית ומכוונים למעלה. אנחנו כמובן לא יכולים להבטיח שננצח את כל המשחקים, אבל נבטיח שנהיה קבוצה לוחמת ומחויבת לכל אורך הדרך. אני קורא לקהל להצטרף ולהיות איתנו".
היו"ר יצחק פרי: "בעוד שנתיים וחצי תהיה ארנה מוכנה של 5,000 מושבים וכשזה יקרה אנחנו רוצים להשתתף במפעל אירופי, ביורוקאפ או ביורוליג. כדי שנוכל להגיע למה שאנחנו חולמים - אליפות וגביע - ניסינו להביא משקיע חיצוני. היינו במשא ומתן מתקדם איתו, אך בסוף הוא קיבל רגליים קרות ואנחנו מקווים שזה רק זמני. עד אז לא נוכל להביא שחקנים כמו דייויד בלו וליאור אליהו, זה מעל התקציב שלנו, שהוא החמישי בליגה אחרי מכבי ת"א, הפועל י-ם, חיפה ואילת".

ראש העיר דב צור, המאמן רוני בוסאני ועמית בן דוד (צילום: לירון מולדובן)