הגארד המצוין חוזר לעוד עונה בישראל, הפעם בגלבוע/גליל
מועדון הכדורסל הפועל גלבוע\גליל מודיע על החתמתו של אנתוני גודס עד לתום העונה. גודס (27, 191), שעבורו זו תהיה התחנה הרביעית בישראל, אמור להצטרף לאימוני הקבוצה בימים הקרובים ויחליף את קינדל דייקס.
אנתוני גודס, בוגר מכללת סטנפורד, החל את העונה הנוכחית במדי לודווינסברג הגרמנית וכעת, כאמור מצטרף לקבוצתו של ברק פלג. את הקריירה המקצוענית שלו החל עם שנתיים בליגת הפיתוח של ה-NBA, ה-DLeague, כשרק באמצע עונת 2011-2012 נחת לראשונה באירופה ושיחק בטראמו האיטקלית. לפני שנתיים, נחת בהפועל תל אביב בה העמיד ממוצעים של 12 נקודות ו-3 ריבאונדים (ב-50% מהשלוש). את העונה האחרונה פתח במדי הפועל חולון, עבר לחודש לנס ציונה (17.4 נקודות ו-3.6 ריבאונדים בחמישה במשחקים) וסיים בשאלון הצרפתית (12.9 נקודות ו-3 ריבאונדים למשחק).
שי סגלוביץ', עוזר מאמן הפועל גלבוע\גליל: "קודם כל חשוב להגיד תודה לקינדל דייקס שהתחיל איתנו את העונה והתחבר לשחקנים, לצוות ולמועדון כולו בצורה מדהימה. חיפשנו לעשות שינוי כדי לחפות על דברים שחסרים לנו. היה לנו חשוב להביא שחקן שמכיר את הליגה וההתאקלמות שלו תהיה מהירה יותר. אנתוני שיחק במספר קבוצות בארץ והוכיח את על המגרש ומחוצה לו. אנחנו רוצים להאמין שהוא יתחבר לקבוצה בצורה הטובה ביותר ויעזור לנו להגיע לאן שאנחנו שואפים".