דייויד בלאט נרגש לקראת חזרתו להיכל עם דארושפאקה: "גאה ונרגש". ארז אדלשטיין: "מחכה לאוהדי מכבי 'FOX' ת''א ולי ערב מרגש"
השנה החדשה תחל עם משחק סופר מסקרן במוצאי ראש השנה בין מכבי "FOX" ת"א לדארושפאקה הטורקית. עבור דייויד בלאט, מאמן הקבוצה הטורקית השאפתנית, יהיה זה ביקור ראשון בהיכל מנורה מבטחים מאז הוביל את הצהובים לטרבל מדהים בשנת 2014. הכניסה למשחק האימון תתאפשר למינויים של מחזיקת הגביע בלבד ותהיה בחינם.
"דרושפאקה ואני שמחים וגאים להיות אורחים של מכבי למשחק קדם עונה מרגש ומעניין", אמר היום דייויד בלאט לקראת המפגש המחודש, "זה יהיה משחק אימון ברמה הגבוהה ביותר, שיעזור לשתי הקבוצות בהכנות האחרונות שלהן לעונה החדשה ביורוליג ובליגה המקומית. במצב הנוכחי של שיפור היחסים בין ישראל וטורקיה, משחק ידידות זה לא יכול היה להגיע בתזמון טוב יותר. אני באופן אישי גאה ונרגש לחזור לתל אביב, לפגוש את כל החברים שלי וכמובן את האוהדים הנפלאים, שהיו חלק כל כך גדול מחיי המקצועיים".
וזה לא הסיפור היחידי שיחכה לנו בערב ה-4 באוקטובר. על הקווים בצד הצהוב, לראשונה מול הקהל הביתי בהיכל, יעמוד ארז אדלשטיין. עבור "הג'ינג'י", שחתם במכבי בקיץ, המפגש מול דרושפאקה יהיה ניסוי כלים מעניין עם הסגל החדש לעונת 16/17. "מחכה לאוהדי מכבי, ולי ברמה האישית, ערב מאוד מרגש", אמר אדלשטיין לקראת ההתמודדות עם הטורקים, "מדובר במשחק שיחתום תקופת טרום עונה קשה ועמוסה במפגשים עם יריבות מהטופ האירופי".
"על המורשת וההישגים הגדולים של דיוויד במועדון לא צריך להוסיף, ומגיעה לו קבלת הפנים הכי מיוחדת ומרגשת שאפשר בהיכל שהיה בית עבורו", הוסיף אדלשטיין, "מעבר לכך - אסור לשכוח שמדובר במפגש מול קבוצת יורוליג שהולכת ומתחזקת, כוח עולה בכדורסל האירופי. בשל כך לקהל שלנו מחכה משחק כדורסל נפלא רגע לפני פתיחת העונה, ולנו כקבוצה ניסוי כלים משמעותי שנלמד ממנו הרבה".
אדלשטיין ייצא ביחד עם גיא פניני לברצלונה השבוע על מנת להשתתף במפגשים מיוחדים שעורך היורוליג למאמנים והקפטנים של כל הקבוצות המשתתפות במפעל.
