הפועל "בנק יהב" ירושלים התאוששה מפתיחה לא טובה וגברה על קאזרטה 74:80. קרטיס ג'רלס בלט עם 18 נקודות (צילום: באדיבות דינמו ססארי)
הפועל "בנק יהב" ירושלים סיימה הערב (ראשון) את השתתפותה בטורניר אוליביה אשר נערך בסרדיניה. אחרי שנוצחה אתמול בחצי הגמר 88:85 על ידי דינמו ססארי, גברה הקבוצה על קאזרטה 74:80 וסיימה במקום השלישי. כעת תמשיך סגנית האלופה לברשיה, שם תערוך ביום רביעי בשעה 21:30 משחק אימון נגד הקבוצה המקומית, בו כבר ייקח חלק הקפטן יותם הלפרין שיצטרף לקבוצה מחר.
כמו בחצי גמר הטורניר אתמול, ירושלים פתחה את המשחק מבולבלת מעט בהתקפה וקלעה רק נקודה אחת בשלוש הדקות הראשונות. האקס הטרי של סגנית האלופה, אדגר סוסה, סידר לקאזרטה יתרון מוקדם, אבל שון ג'ונס ורפי מנקו שוב הכניסו אנרגיות מהספסל ודאגו לשוויון 20:20 אחרי 10 דקות. המומנטום האדום נמשך גם ברבע השני, בר טימור נכנס לקצב וביחד עם קרטיס ג'רלס וג'רום דייסון שהכתיבו את הקצב עלתה ירושלים ליתרון 36:40.
האדומים כבר עלו ליתרון דו-ספרתי ברבע השלישי, אבל סוסה (21 נקודות בסוף הרבע השלישי), בעזרת מיצ'ל וואט, הצליח לצמק ל-65:59. שתי הקבוצות נחלשו מאוד בקצב צבירת הנקודות בפתיחת הרבע האחרון והאיטלקים הורידו ל-70:65, לפני שג'רלס צלף שלשה חשובה עם הבאזר לשעון הזריקות. סוסה העיקש חתך את הפער שוב ל-4, אבל קינזי הגיב בחדירה יפה. קליעות עונשין של מנקו וצליפה של דייסון מבחוץ הבטיחו את הניצחון, 74:80 בסיום.
קלעו לירושלים: ג'רלס 18 (5-9 לשלוש), ג'ונס 14 (8-10 מהקו), דייסון 11 (3-11 לשלוש), פיטרסון 10, אליהו (6 ריבאונדים, 8 אסיסטים) וקינזי 8 כ"א, טימור 6, סטודמאייר 3, מנקו 2. סוסה הוביל את קלעי קאזרטה עם 28 נקודות, וואט הוסיף 10.

פיאניג'אני. ניצחון ראשון (צילום: אתר רשמי הפועל "בנק יהב" ירושלים)