מכבי Playtika תל אביב הפועל בנק יהב י-ם הפועל "שלמה" תל אביב מכבי קבוצת כנען רמת גן הפועל קבוצת נתנאל חולון בני PenLink הרצליה הפועל אלטשולר שחם ב"ש/דימונה
הפועל גלבוע גליל הפועל Rivulis גליל עליון הפועל עפולה עירוני חי מוטורס נס ציונה אליצור BRIGA נתניה עירוני לאטי קריית אתא הפועל שובל חיפה

נתנו רייס: ניצחון יפה לצהובים על ברצלונה

17/09/2016
נתנו רייס: ניצחון יפה לצהובים על ברצלונה
מכבי "FOX" ת"א חזרה מפיגור 12 באמצע הרבע האחרון וגברה על ברצלונה של טייריס רייס 87:92, למרות חסרונם של ווימס וגאודלוק

אחרי ההפסד לפנאתינייקוס אתמול, שיפרה הערב (שבת) מכבי "FOX" ת"א את הטעם ומצב הרוח כאשר גברה על ברצלונה 87:92 במשחקה השני בטורניר "יהלומים לנצח" לכבוד דימיטריס דיאמנטידיס שפרש מכדורסל. פרט לאנדרו גאודלוק שנעדר גם מהמשחק אתמול בשל מתיחה בשריר הירך האחורי, חסרו הצהובים את סוני ווימס שסובל מווירוס ולא התלבש. די.ג'יי סילי נפצע במהלך המשחק ולא חזר לשחק.

 

מכבי עלתה עם אוחיון, סילי, סמית', ראד וצירבס, ברצלונה עם רייס, ריבאס, פרפרוגלו, קלאבר וטומיץ'. רייס המצוין נכנס מהר לעניינים וביחד עם טומיץ' דאג ליתרון מוקדם, אבל סמית' וראד דאגו להשאיר את הצהובים בתמונה, 26:21. מקל ופניני עלו טוב מהספסל, אלכסנדר הוסיף דאנק יפה ומכבי השוותה, אבל רייס דאג ליתרון מינימלי, 38:40 בהפסקה.

 

רייס ונבארו כבר העלו את ברצלונה ליתרון דו-ספרתי בצליפות מבחוץ, אלא שהצהובים המשיכו להראות הרבה יותר טוב בהתקפה ועם נקודות של סמית' וראד הלוהט חזרו לעניינים, 68:65 בלבד אחרי 30 דקות. לנדסברג נתן למכבי יתרון בשלשה בתחילת הרבע האחרון, אבל דווקא בלי רייס שיצא לנוח, הגיבו הקטאלונים בריצת 0:15 בהובלת וזנקוב, 71:83. מכבי סירבה לוותר, לנדסברג עצר את הבצורת וסמית' וצירבס דאגו למהפך עם 14 נקודות ללא מענה. טומיץ' תיקן החטאה של רייס מעבר לקשת והשווה, אבל אוחיון ולנדסברג הגיבו בריצת 0:6 מהירה שסגרה עניין, 87:92 בסיום.

 

קלעו למכבי: ראד 18 (6-11 מהשדה, 3 חטיפות), סמית' 16 (3-7 לשלוש), מקל 14 (5 אסיסטים), לנדסברג 10, צירבס וסילי 7 כ"א, אוחיון 6, פניני ואייברסון (10 ריבאונדים) 5 כ"א, אלכסנדר 4. כן שותפו: שגב ויבזורי. נעדרו: ווימס וגאודלוק.

 

קלעו לברצלונה: רייס 25 (5-7 לשלוש, 6-7 מהקו, 4 איבודים), טומיץ' 15 (6 ריבאונדים, 4 אסיסטים), וזנקוב 12 (4-5 מהשדה, 6 ריבאונדים), נבארו 8, קלאבר 7, דורסי (6 ריבאונדים) ואולסון 5 כ"א, פרפרוגלו 4, ריבאס וקופונן 3 כ"א. כן שותפו: פנו ואריקסון.

 

"אנחנו מסיימים שבוע של מחנה אימונים ביוון, שקצת השתבש לנו בגלל מחלות ופציעות וקטע את תהליך ההתקדמות", אמר ארז אדלשטיין בסיום, "קבוצה חדשה צריכה הרבה משחקים כדי להתגבש, ואנחנו בחרנו לערוך את רוב משחקי האימון שלנו מול קבוצות טופ יורוליג, כדי להעלות את רמת הקושי. גילינו היום אופי כקבוצה כשחזרנו מפיגור גדול למרות היעדרות של שחקנים בולטים, אבל אני רוצה לראות גרף התקדמות. הכי חשוב לי שנפתח זהות כקבוצה הן בהגנה והן בהתקפה, ושהשחקנים יראו מחויבות ותשוקה. זה ניצחון יפה, אבל לא נצא מגדרנו, נישאר צנועים ורעבים".

 

יוגב אוחיון: "כאחד שחווה עם מכבי לא מעט תקופות הכנה, אני לא חושב שיש מסקנות מרחיקות לכת. דבר אחד אני יודע - לנצח זה טוב, חשוב וכיף. בטח כשמדובר ביריבה כמו ברצלונה. שיחקנו היום בלי סוני ואנדרו, היינו במשחק כמעט לכל אורכו, ואני מאוד גאה בחברים שידעו לעשות מהפך נהדר בסיום. עכשיו נחזור לארץ, נמשיך לעבוד קשה ולהתגבש כי בסופו של דבר המטרה של כולנו היא לנצח יריבות בסדר גודל הזה גם ביורוליג".

 

האפליקציה של ליגת WINNER סל

הורידו עכשיו את האפליקציה החדשה שלנו ותוכלו להיות איתנו בכל מקום, לעקוב אחרי המשחקים אונליין ולהיות ראשונים לקבל את כל המידע על ליגת WINNER סל
facebook twitter instagram youtube
מנהלת ליגת העל בכדורסל