מכבי Playtika תל אביב הפועל "שלמה" תל אביב הפועל בנק יהב י-ם בני PenLink הרצליה הפועל קבוצת נתנאל חולון מכבי קבוצת כנען רמת גן עירוני חי מוטורס נס ציונה
הפועל גלבוע גליל הפועל אלטשולר שחם ב"ש/דימונה הפועל Rivulis גליל עליון עירוני לאטי קריית אתא הפועל עפולה אליצור BRIGA נתניה הפועל שובל חיפה

''מרוצה שניצחנו ככה, אין ארוחות חינם''

28/09/2016
00:00
00:00
 
ארז אדלשטיין אחרי ה-74:77 הקשה של מכבי "FOX" ת"א על בני הרצליה: "הזרים קיבלו הוכחה מה זו הליגה כאן" (צילום: עודד קרני)

מכבי "FOX" ת"א ובני הרצליה הגיעו לסיום צמוד כמעט בכל משחקי טרום העונה שלהן עד כה, והמשחק אמש (שלישי) ברבע גמר גביע ווינר סל לא היה שונה. 6 נקודות של סוני ווימס במאני טיים, כולל דאנק גדול אחרי תרגיל יפה בפסק הזמן, סידרו לצהובים ניצחון 74:77 ואת הכרטיס לחצי הגמר מחר מול עירוני נהריה (21:00, שידור חי בערוץ PLUS5).

 

סיקור המשחק | סטטיסטיקה מלאה אלבום תמונות (צילום: עודד קרני ולילך וייס)

 

הרצליה נראתה מצוין בפתיחה, עם דקות פנטסטיות של חליל קנאסביץ' בצבע ו-4 חטיפות של תום מעיין במחצית הראשונה, בדרך ליתרון 20:30. סילבן לנדסברג נכנס לזון והוביל ריצת 7:34 שנתנה למכבי 17 הפרש, אבל דווקא כשהמשחק נראה גמור, הגיעה תורה של הרצליה לייצר ריצה. ג'ף אדריאן (24 נקודות) וסטיבן דניס (16 נקודות) מחקו את כל הפער ועלו ליתרון בדקות הסיום, אלא שהמילה האחרונה הייתה כאמור של ווימס.

 

"הייתי מתוסכל בתחילת המשחק כי לא הצלחתי למצוא את הסל", הודה ווימס בסיום, "ארז אדלשטיין עודד אותי והרגיע אותי. הכי חשוב שניצחנו כי זו המטרה העיקרית. אין לי ספק שאני יכול לשחק טוב יותר ואני אמשיך לעבוד קשה".

 

פניני קופץ על כדור אבוד. ניצחון בשיניים (צילום: עודד קרני)

 

"אני מרוצה שניצחנו בדרך הזו", הוסיף אדלשטיין, "אין ארוחות חינם. היה כבר 17 הפרש ובמקום שייגמר 12-13 ואז כל הסיפורים שאני מספר לזרים על ההליגה הישראלית לא 'יתפסו', הם קיבלו הוכחה בדיוק מה זו הליגה הישראלית. אנחנו רוצים להמשיך הלאה, אנחנו צריכים את המשחקים האלו. העליות והירידות מאוד אופייניות לטרום העונה, אנחנו עדיין מחפשים הרכבים. יש לנו בעיה אקוטית עם איבודי כדור ואנחנו צריכים להפעיל את הגבוהים שלנו בליגה. אני שמח שהצלחנו לנצח".

 

הרצליה יצאה מתוסכלת מאוד, אבל לאור העובדה שחסרה את אבירם זליקוביץ' וסבלה מיום חלש של טוריאן גרין, יש לה הרבה סיבות להתעודד. "הפסדנו את המשחק ברבע השני כי מאותו רגע התחלנו לרדוף אחריהם", אמר בסיום המאמן מיקי גורקה, "אני מעודד מהאופי שהראנו. הצלחנו לחזור דרך ההגנה והרמנו את רמת האגרסיביות. אני מאוכזב מהתוצאה, אבל שמח שהצלחנו לחזור. אם חייבים להפסיד משחק כזה, אז עדיף שזה יקרה פה".

האפליקציה של ליגת WINNER סל

הורידו עכשיו את האפליקציה החדשה שלנו ותוכלו להיות איתנו בכל מקום, לעקוב אחרי המשחקים אונליין ולהיות ראשונים לקבל את כל המידע על ליגת WINNER סל
מנהלת ליגת העל בכדורסל